Istoric

Dacă ar fi să vorbim despre istoricul nostru, ar trebui ne amintim de multele momente de până acum când ne-am propus să facem bine și n-am reușit, când am vrut să oferim mai mult și nu am avut resurse, când am vrut să găsim un adăpost pentru cineva și nu am obținut nici un răspuns favorabil.

Existența noastră a început atunci când am realizat că împreună putem face gesturi salvatoare pentru cei din jur. Doar împreună.

Ne-au unit valori precum: curajul, generozitatea și grija față de cei aflați în situații grele. Și credem că stropul de dragoste pe care îl putem oferi poate salva setea ucigătoare a celor care sunt bolnavi, săraci, singuri, părăsiți.

Acțiunile noastre au început în urmă cu șase ani, dar acțiunile noastre filantropice au dobândit o formă instituțională în 2017. Și chiar dacă suntem proaspăt-înscriși în actele juridice, sutele de oameni care ne-au dat șansa de a-i bucura conferă stabilitate și coeziune Asociației noastre.

În timp ce scriem acest text, el devine istorie și alte cuvinte stau să apară. Așa cum, după ce am săvârșit o faptă bună, ne gândim la nenumărații suferinzi care ne așteaptă. Te rugăm să scrii o istorie minunată alături de noi! Pune sufletul tău lângă sufletele noastre!

Cromatica siglei noastre s-a născut prin îmbinarea a trei culori: portocaliu, verde deschis și bleu. Jocul lor descrie doua mâini care ocrotesc o ramura de palmier. Simbolistica? Mâinile ne reprezinta pe noi, membri, susținători, voluntari ai Asociației Tadeu. Deși diferiți, ne adunăm laolaltă pentru a lucra în folosul ‎celor nevoiași. Frunza de palmier trimite cu gândul la oaza de pace, adăpost și bucurie pe care visam sa o dăruim semenilor noștri. Și mai credem ca simbolistica logo-ului Asociației Tadeu se va îmbogăți cu fiecare poveste pe care o vom scrie împreună cu dumneavoastra.

Abonați-vă la Newsletter

Veți avea ocazia de a fi la curent cu acțiunile noastre în curs de desfășurare.